Jeg har solgt mine blogs

Posted on sep 29, 2015 | Kommentarer lukket til Jeg har solgt mine blogs

Kære læser af BabyBusiness.dk, JuniorBusiness.dk og BryllupsBusiness.dk

Jeg har skrevet mit sidste blogindlæg på ovenstående blogs.

Jeg har nemlig solgt mine blogs www.babybusiness.dk, www.juniorbusiness.dk og www.bryllupsbusiness.dk, www.babyforbegyndere.dk som alle har udgjort min iværksættervirksomhed og været mit levebrød siden jeg i 2008 startede op som fuldtidsblogger. Den første professionelle blogger i Danmark, som levede udelukkende af at blogge!

Det var vildt. Dengang. Kan huske, at jeg vandt “Årets vovehals” prisen blandt danske iværksættere tilbage i 2009. I dag er der intet “unormalt” i at være blogger.

Jeg elskede at blogge om udstyr til børn og forældre samt tips til læring, udvikling, hverdagen og oplevelser med børn generelt. Mine døtre Alberte (født 2004), Andrea (født 2007) og Agnes (født 2013) har altid været min store inspirationskilde, men nu skal der ske noget nyt! Ikke med børnene forstås…. Men med mig! Efter 7 år som selvstændig og blogger skal der ske noget nyt! Der skal nye kræfter til. Nogen der ikke kan sove om natten, fordi de simpelthen elsker at blogge og skrive løs om alverdens produkter og nyheder til børn og forældre. Det er ikke længere mig. En epoke er sluttet.

Nye hænder på tasterne
Derfor har jeg sagt ja til at blive lønmodtager. Jeg elsker det! Fokuserer nu på alt det, som jeg synes er sjovest – og lader andre klare alt andet! Jeg er nu Digital Content Manager hos en global virksomhed ved navn Schneider Electric, der bl.a. ejer danske Lauritz Knudsen el-artikler. Jeg elsker mit nyt job med helt nye produkter, målgrupper og en masse skønne kollegaer!

Mine blogs skulle selvfølgelig ikke bare dø, blot fordi jeg trængte til luftforandring! Derfor har jeg solgt mine blogs, for de har alle muligheder for at blive ført videre af skarpe tanker og hurtige hænder ved tasterne.

Derfor skal du endelig blive hængende som læser. Jeg kan kun forestille mig, at du vil kunne mærke positiv forskel og en masse ny energi og begejstring her på siderne. Glæd dig.

Sociale medier
Hver af mine blogs har en facebook konto, og disse bliver selvfølgelig også overtaget af de nye ejere.

BabyBusiness på facebook

JuniorBusiness på facebook

BryllupsBusiness på facebook

Mine instagramkonti lukker ned eller eller omdøbes.

BabyBusiness på IG – følg mig nu i stedet på @anettetvedergaard

JuniorBusiness på IG – har jeg endnu ikke fået lukket… Det må jeg lige få gjort!

Begge konti er alligevel primært billeder af mine børn og mit gøren og laden – ikke lige til at overtage for andre!

Tak til dig!
Sluttelig vil jeg sige stor tak til dig, som har læst med. Jeg ved, at der er flere af jer, som troligt har læst med siden 2008. Meget imponerende! Jeg er dybt taknemmelig for interessen og vedholdenheden i en meget omskiftelig tid.

TAK fordi DU har været med til at gøre det muligt at jeg kunne udleve min drøm om at blogge om børn på fuld tid!

Nu har jeg nye drømme, og jeg glæder mig til at udleve disse!

Kontakt bloggen
Har du interesse i at høre om annonceringsmuligheder og andre tiltag på bloggen, så kontakt endelig de nye ejere på kontakt@babybusiness.dk

Nye bloggere søges?

Info om nye ejere?

Kontakt Anette
Har du et og andet, som du vil dele med mig er du meget velkommen til at kontakte mig på anette@blogbusiness.dk