Design af hjemmekontor

Posted on okt 28, 2010 | 9 comments

Jeg går med drømme om at genopfinde mit hjemmekontor. Jeg er ikke helt tilfreds med indretningen. Synes det er en rodebutik, og ikke det skønne, inspirerende, arbejdsrum, som jeg havde tiltænkt. Igen: nettet er min ven, og jeg har surfet lidt rundt for at blive inspireret til et hjemmekontor “make over”!

Jeg viser lige et par billeder, som har inspireret mig. Og så er det bare at komme i gang med at rydde op, smide ud, male og indkøbe nogle andre kontormøbler!

Kilde: http://www.ymib.com

http://homewrk.tumblr.com/

Hvordan ser din hjemmearbejdsplads ud? Send gerne billeder til anette@blogbusiness.dk, så lægger jeg dem ud her – til inspiration for flere!

9 Comments

 1. Ahr ja – får helt lyst til at re-designe mit hjemmekontor. Første step må vist bare være at få ryddet op. Det kunne passende være et punkt på dagsordenen i morgen.

  Jeg gør altid en dyd ud af at ha’ et par billeder af dem og de steder, jeg holder af, på mit kontor. Det gør det hele meget mere overskueligt på de der dage, hvor opgaverne synes uoverskuelige og kolleger/samarbejdspartnere så pokkers irriterende ;o)

  Sender et før og efter-billede, når jeg har få piftet mit kontor op.

 2. Lyder godt Vadskær! Vil elske at se før og efter billeder af dit hjemmekontor.

  Oprydning vil alene også gøre en kæmpe forskel på mit kontor… Tror også det “bare” er at få det som et punkt på dagsordenen, for arbejdet løber jo ingen steder imens… Vil også få oprydning på min dagsorden. Fredag! 🙂

 3. Mand hvor vil jeg gerne have et zen-agtigt sted at arbejde. Mit hjemmekontor har funktion som lager, bibliotek, kælder og loft.

  Der må ryddes op, smides ud, sælges og optimeres!

 4. Hørt Jens! Vi må holde hinanden op på det der zen-agtige kontor! 😀

  Jeg har stadig fredag som min oprydningsdag… Hvis jeg tør uploader jeg før og efter billeder her på siden – omend jeg nok vil chokere et par stykker “tænk at kunne sidde i SÅ meget rod!”. 😉

 5. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan ikke sidde ved et skrivebord hvor jeg kigger ind i væggen så bliver jeg distræt, mon det er noget feng sh… der spiller ind der, hmm.

 6. ha, ha – jeg tror, at de færreste bliver inspireret af at kigge ind i væg! Tror umiddelbart ikke, at der er noget Feng Shui over det. 😉

 7. Hej til jer,

  De timer hvor vi arbejder er rigtig mange, det er så vigtigt at omgivelserne, stemningen, comforten, atsmofæren er rigtig god.
  Sidder vi i de omgivelser vi drømmer om?
  Hvis ikke, så gælder det om at få skabt den rette stemning, det kan være med den rigtige belysning, friske blomster, ordentlig opbevaring, et moodboard med inspirations billeder,en lækker reol eller flotte mapper.
  Arbejdspladsen, hjemmekontoreret skal være et ligeså rart sted at være, som når man sidder i sin sofa.
  Tanker fra indretningsarkitekt Lone Lind http://www.designrum.dk

 8. Hov ….skrev en lang tekst som forsvandt?…tjekker lige om den her virker inden jeg skriver igen 🙂
  Indretningsarkitekt Lone Lind fra Designrum.dk

 9. Hej Lone. Tak for din kommentar! 🙂