Nyskabende forretningskoncept til mødre

Posted on jan 20, 2010 | Kommentarer lukket til Nyskabende forretningskoncept til mødre

En lille måned efter jeg i 2008 havde opsagt mit job, for at springe ud som Pro Blogger deltog jeg i et andet og andet “Kvinder vil vækst” arrangement, som Erhvervs- og selskabsstyrelsen (tror jeg det var…) var vært ved. Et udmærket arrangement, hvor der var flere interessante talere, der tale om kvinder og iværksætteri.

Jeg var fuldstændig grøn som iværksætter – og meget grøn i disciplinen “networking”, som jo er en stor del af et arrangement som ovenstående.

Ved dette arrangement mødte jeg Sophie Hovdekorp. Vi faldt i snak, og jeg fortalte hende, hvad jeg var for en størrelse. Sikke en positiv oplevelse! Da jeg fortalte hende, at jeg netop var startet som Pro Blogger og drev bloggen BabyBusiness.dk, sagde hun ikke: hvad for noget? Hvad er Pro Blogger? Og babyer… er du “én af dem”, som bare aldrig formår at komme ud af barselsboblen?

Derimod sagde Sophie: “Ej hvor fedt! Selvfølgelig kan du drive din forretning som Pro Blogger. Der har været professionelle bloggere i USA i årevis, så NU må turen da være kommet til, at det kan man også i Danmark. Også om babyer!”.

Jeg husker, at jeg blev 10 cm. højere og 10 kg. lettere. Her var en, der vidste hvad jeg talte om – og straks kunne se ideen. Og troede på det!  Sophie gjorde det absolutte bedste og vigtigste indtryk hos mig ved det arrangement.

Siden har jeg fulgt Sophie på sidelinjen, og hun er et energibundt og en “believer” af format. Tilsat realisme! Vigtigt at fremhæve. Ikke en jubelfantast, der siger spring, spring – du får guld og grønne skove lige om lidt! Selvfølgelig gør du det.

Sophie ved om nogen, at der altså er færrest  af de historier, hvor vand bliver til vin natten over. De fleste iværksættere knokler for at få råd til god vin! Men du behøver ikke knokle dig ihjel. Du kan sagtens knokle inden for rammerne af en almindelig arbejdsuge, og stadig gøre det godt! Både som selvstændig og som privatperson. Hvis du følger Sophies koncept, så er din tid brugt på bedste og mest effektive vis!

Sophie Hovdekorp

Sophies koncept
Inspirator og forretningsvejleder Sophie Hovdekorp har skabt et forretningskoncept, der opfylder mors drøm om at starte en succesfuld virksomhed – samtidig med, at hun kan prioritere børnene højt.

En klassisk kæp i hjulet, når mødre opstarter egen virksomhed, er balancen mellem familie- og arbejdsliv. Dén udfordring tager Sophie Hovdekorp op, når hun den 26. 1. 2010 åbner de digitale døre for en ny Business Ressource klub. Den skal sørge for, at enhver mor, single eller ej, kan starte egen virksomhed.

Tjen mere – arbejd mindre
Idéen til Business Ressource klubben stammer fra Hovdekorps egne erfaringer med virksomhedsopstart. Hun oplever, at mødre efterspørger et humant alternativ til 8-16 jobbet.

– Jeg viser mødre, hvordan de kan få en blomstrende forretning og samtidig være meget mere sammen med børnene, siger singlemor og leder af Ressourceklubben, Sophie Hovdekorp.

Med et kreativt greb har hun kombineret de nye teknologiske medier med internettet og sociale medier. Dén erfaringsbank deler hun nu ud af til ligesindede via Business Ressource klubben, hvor mor kan lære at tjene gode penge på det, hun brænder for.

Medlemskabet giver en trin for trin plan til, hvordan man går fra opstart over vækst til høj indkomst uden en længere arbejdsuge. På en enkel måde, hvor man ikke brænder ud, understreger Hovdekorp.

Fakta
Besøg klubben på www.presentmoment.dk/Mompreneur7.htm og læs Momprenørens 7 succes principper. Startskuddet går den 26. januar 2010, hvor du gratis kan lytte med helt uforpligtigende på det første live kald i Business Ressource Klubben.

www.presentmoment.dk