Mandagsmilepæl

Posted on mar 17, 2009 | 3 comments

ENDELIG! I dag nåede jeg min milepæl, som jeg har haft i flere måneder. Der var 3160 besøgende forbi BabyBusiness denne mandag d. 16. marts 2009. Og det føles godt, for jeg har i flere måneder rodet ml. 2500 og 2800 daglige besøgende. Min milepæl hed 3000 besøgende. Nu må jeg sætte en ny milepæl… Det må være 4000 besøgende på én dag inden vi når sommerferien!

BabyBusiness har hver uge sin bedste dag om mandagen. Ikke så underligt. Generelt er mandag en god dag på nettet (efter en stille weekend), men mandag sender jeg også (hver mandag!) mit nyhedsbrev ud. Det fylder jeg med links til min blog, så det giver selvsagt flere besøgende hos BabyBusiness.dk. Jeg har også indtryk af, at flere af mine links/indlæg bliver videresendt = flere besøgende.

3 Comments

  1. Det er fantiastisk flot! Daglige besøgende – er det unikke brugere du tæller? For så ligger du på fuld højde med meget store professionelle sites med en redaktion bag sig – det er altså virkelig imponerende. Et solskinsskulderklap til dig.

  2. Der var jeg vist lige lidt for hurtig – og dermed lidt for kæk! Har gransket i min statistik, og den siger 2809 UNIKKE brugere i mandags. Øv! Så nåede jeg alligevel ikke min 3000 pr. dag milepæl! 😉

  3. Stadig meget flot