Firmastempel indkøbt

Posted on jun 30, 2010 | 4 comments

Nu er det mere end 1½ år siden, at jeg startede egen (online) virksomhed. Fik et CVR nr. Jeg om nogen ser det som en dyd at kunne klare alverdens ting via nettet. Revisor var derfor ikke glad, da mit første årsregnskab ikke kunne få en hilsen fra mit firmastempel. Dyb vejrtrækning, da min udmelding var: “Jamen jeg har intet stempel. Kan jeg ikke bare skrive under?”

“Jo, det kan du vel. Men der står på papirerne, at der skal sættes et firmastempel”.

Har endnu ikke hørt kritik fra SKAT, så de har tilsyneladende været tilfreds med min underskrift.

Stempelpuden sejrer
Der dukker flere og flere papirer op, som gerne vil have mit stempel. Senest har jeg også skrevet ret så mange kuverter (selvfølgelig kunne jeg printe labels…), så et stempel var nok ikke så dum en idé endda.

Som alle andre er jeg til fals for markedsføring. Valgte derfor at bestille mit Alpo stempel hos www.billige-stempler.dk (som er en dansk side til en svensk forretning). Domænenavnet er lige efter mit hoved!

Nu venter jeg spændt på, at Alpo 60 lander i min postkasse. SÅ skal der stemples løs!

4 Comments

  1. Var det ikke også din drøm, som lille pige? At få lov at stemple løs hele dagen, mens man sad og så meget vigtig ud bag en desk? Det var i hvert fald min! Jeg syntes at postdamerne, måtte have det meste spændende job i hele verden. Heldige dig 😉 God stempling.

  2. Ja – det med stemplet er noget pjat. Vi har haft Kondomaten i ni år uden at ha’ et stempel. Skat får deres regnskaber og penge til tiden og der har aldrig været vrøvl. Så det er bare noget, revisorer gerne vil have.

    Til Faktorfobi har vi købt et to-farvet stempel, som vi stempler kvitteringerne med. Jeg synes, det er fancy med to-farvede stempler. Som Rikke skriver – stempler er bare fede ;o)
    I kan se stemplet her

  3. Ha, ha. Jo du har ret! Der er nu noget ved at smadre et stempel mod et stykke papir! 😉 Jeg stempler også løs. Må snart indkøbe ekstra blækpuder…

  4. Har du en ting med stempler? Bliv revisor! 😉